søndag 21. februar 2010

by:Larmens varme dager

Nå har jeg fylt opp mitt konsertrom til randen. Kveldene fra onsdag til lørdag har nettopp blitt brukt til det: konserter. Og det har vært fantastiske dager. Både med musikkopplevelser, og med gode venner! Hang stort sett med Anna, Hilde-Caroline, Ingeborg(Hilde-Carolines venninne), Leif og Karoline og KP nå siste kvelden. Fine folk!


Etter Anna og meg hadde vært på do så blei vi sittende her i nesten en halvtime og tok bilder av oss selv og tulla. :) Sitting er undervurdert!

I går kveld når jeg kom hjem fikk jeg den følelsen av tomhet. Den som jeg fikk etter fjorårstreffet også. Tomhet blir litt feil. For jeg var faktisk helt fylt opp! Men det er litt rart. 4 kvelder på rad og plutselig ferdig. Men deilig. Deilig med søndag nå. Sove lenge, lage frokost, og se på "min nabo totoro", som jeg vil anbefale deg også å se!

Jeg vil nå nevne de som jeg så og er verdt å nevne:

Onsdag
var en oppvarmingdag der jeg så Datarock for så å dra hjem å sove. Jeg har sett Datarock en gang før (Øya-09) og var derfor litt skuffa her. Men de er alikevel verdt å nevne- for Datarock er tøffe og jeg liker de røde joggedressene dems!


Datarock

Torsdag
brukta jeg tida på blant annet Susanna And The Magical Orchestra, Jens Carelius, Lady Moscow og til slutt Jaga Jazzist.
Susanna og det magiske orkesteret var fint fint! Hilde-Caroline, Ingeborg og meg sto helt forann ved ho og jeg måtte bare smile! Liker.
Jens var også tøff, men jeg blir litt ambivalent når artister høres ganske likt ut som noe annet. I dette tilfellet Devendra Benhart. Men jeg liker jo Devendra!
Lady Mascow var bare moro! Kommer nok ikke til å løpe å kjøpe cden.
Jaga var fint! Satt på galleriet på sentrum sceene og beundra de, digg!


Jaga Jazzist

Fredag
vil jeg nevne Dead By Unga Bunga, Moddi, Sver, Valkyrien Allstars og Seerena Maneesh.
Dette var den beste kvelden, syns jeg! DBUB var tøffe! Hoppa rundt og fikk med folka forann sceena :D Rock'n'roll, kan jeg kalle musikken for det?
Moddi svikter aldri! Sittekonsert på folketeateret med stående applaus til slutt!
Sver: fantastisk hardanger folkemusikk! Valkyrien var nydelige, eller tøffe er mer rett ordbruk. Og Seerena Maneesh er rett og slett rå! De tar helt av og jeg liker musikken de gir meg. Med en herlig jentebassisk!


Dead By Unga Bunga

Lørdag
var en aften der jeg nesten ikke hadde sett meg ut noen artister jeg ville se. De jeg ville få med meg var Efterklang som spilte klokka åtte (og som vi bare akkurat rakk pga kjipe kollektivtrafikken) og Kråkesølv som spilte klokka ett. Tida mellom der blei fylt, men ikke med noe som satt så veldig inntrykk. Kan ha en sammenheng med at jeg ikke klarte å ta til meg så mye mer.


Efterklang

Takk til by:Larm

4 kommentarer:

Karo sa...

Jeg kunne sitti og hørt på Efterklang resten av livet. Det var en veldig bra halvtime, Gunhild min. :D

Mette sa...

Så god du er Gunhild!
Blir imponert over hvor mye du kan om/hvor interessert du er i musikk..!

Ønsker deg en fin dag<3

Maria sa...

Mmmm, jeg vil på flere konserter, jeg!

Gunhild sa...

TakkTakk, Mette :) DU er god! Vil se deg snart!
Enig, Karoline! (nesten hvertfall)
Og Maria, bli med på Efterklang i April, da :)