søndag 9. mai 2010

Tanker tilbake

En tanke slo meg når jeg bladde meg gjennom bloggene til kjente og ukjente: Kanskje jeg skal legge ut et innlegg selv.
Jeg kommer aldri til å bli så "stor" som Voe, men det er da på ingen måte noe jeg strekker meg etter. Vi hadde forsåvidt en diskusjon om Voe og andre kjente bloggere en lunch her om dagen. Jeg mente ho er kjent fordi ho er pen og tar mye fine bilder av seg selv og vennene sine. Noen var enige, noen andre mente Voe var veldig reflektert og skreiv mye viktig. Dette skal ikke bli et blogginnlegg om Voe, men jeg må legge til at jeg var innom bloggen hennes i stad og joda, var noe reflekterte tanker, skal innrømme det. Kommentarene på innlegga er en helt annen diskusjon. Haha! 1000 kommentarer der det står du er pen og fine bilder (bekreftet det noen av mine fordommer?)
Jeg er hjemme nå. Altså sitter jeg på den gamle dataen som har stått her i mange år. Da merker jeg det er på sin plass og legge ut litt bilder!

Anneli og Camilla og den stakkars utsatte bamsen på grunnkurs! Vi hadde veldig mye å gjøre på skolen da, for å si det sånn!

17 mai for mange år sida.

Veronica og meg på en hyttetur!

Ann Kristin og Gunhild skulle gå til Askim. Men askimveien peker i motsatt retning av der vi går(selvsagt er dette er lureskilt som ikke viser vei til askim kommune, men askimveien)
Andreas og meg hadde fotosession når jeg besøke han på Bjerkly.

Maria og meg hadde også fotosession (nei, det var ikke sånn vi gikk kledd til vanlig i 2005).

Hanna dagen før sin konfirmasjon.

Og Susanne, da!
SE HVEM SOM KOM TIL PUBEN I TRØGSTAD!
Takk for meg, ønsker deg en vakker søndag

2 kommentarer:

Maria sa...

Rune <3 <4

Arne! (trykk på navnet mitt!) sa...

HAHAHA! Eg he nå fått meg nytt bakgrunnsbilde!